Processledare

Produktionen på Elgiganten Logistik AB är uppdelat på tre flöden med olika inriktningar. Som processledare är du ansvarig för en process på cirka 25 medarbetare i ett av dessa flöden och rapporterar till Flow Manager.  

 

Ansvarsområden

Genom att aktivt arbeta för en stabil och inspirerande arbetsmiljö arbetar du för att motivera och fokusera gruppen. Som processledare har du ansvar för att delta i rekrytering samt introducera nya medarbetare. För att säkra kompetensen hos medarbetare följer samt främjar du som ledare din medarbetares utveckling.

Genom ett metodiskt och systematiskt arbetssätt skapar du tydlighet kring komplexa frågor, planering samt fördelning och prioritering av din verksamhets resurser. Du bär som processledare ansvar över din process målstyrning och måluppföljning. Även planering av budget samt uppföljning av denna ingår i din roll. Du önskas arbeta för att främja förändring inom process och flöde och utifrån detta implementera förbättringsarbete. För rollen som processledare ingår arbetsmiljöansvar på processen, inom vilket du verkar för en säker och ergonomisk arbetsmiljö.

Personliga Egenskaper

Gillar att utveckla och motivera andra

Har god kommunikativ förmåga

Är flexibel och anpassningsbar

Är strukturerad i sitt arbetssätt

Kvalifikationer

Behärskar svenska och engelska

Utbildning inom logistik eller produktion är meriterande

Har erfarenhet från andra ledande befattningar

Former

Rullande schema, 6 veckor dagtid (8-17), 1 vecka kväll (15-23:30), 1 vecka morgon (6-15).

Elgiganten Logistik AB

Elkjøp är ett av Nordens största handelsföretag inom hemelektronik och elektriska hushållsapparater. Elkjøp-koncernen, inom vilken Elgiganten ingår, omsätter drygt 33 miljarder NOK. Koncernen har etablerad detaljistverksamhet i samtliga nordiska länder inklusive Island, Färöarna och Grönland.

Samtliga drygt 400 varuhus i Norden får i huvudsak sin varuförsörjning från ”hjärtat” inom koncernen, det 107 000 m2 stora distributionscentret i Jönköping, Nordic Distribution Center respektive från Distributionscentret i Brno, Tjeckien på 26 000 m2

Koncernen har ca 13 500 anställda och ägs av brittiska Dixons Carphone, en av Europas största återförsäljare inom hemelektronik.

Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan" för att söka denna tjänst, vi har ingen möjlighet att ta emot CV via mail. Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vid eventuella frågor kan du kontakta HR-Specialist Pål Wetterbrandt på pal.wetterbrandt@giganten.se

Län:
Jönköping
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-04-10
Kontaktpersoner:
Pål Wetterbrandt
Företagets hemsida:
http://www.elgiganten.se