Vi på Elgiganten Logistik AB söker nu en Team Leader.

Som Team Leader för Inbound Logistics är du ansvarig för de koordinatorer och administratörer som hanterar avancerade administrationsuppgifter kring ankommande gods och leverantörer. Aktuellt team jobbar förebyggande tillsammans med externa parter inför leverans till vårt lager, avvikelsehantering på ankommande gods, specialflöden samt uppföljning och leverantörsutveckling.

Arbetsuppgift

Du kommer att vara ett aktivt bollplank och den som coachar och vägleder gruppen i den dagliga driften. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Team Leader kommer vara att leda och fördela arbetet, utveckling av relationer både internt och externt. Se över arbetssätt och hur man kan optimerar och effektivisera dessa, hantera avvikelser samt vara delaktig i förändringsarbete.

Vem söker vi

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av ledarskap och trivs i att utveckla och motivera andra människor att växa i sina roller. Du skapar en tydlighet kring komplexa frågor och har en god analytisk och planeringsförmåga. Du har du lätt för att samarbeta och skapa relationer både med ditt team och den övriga organisationen.

Vi ser att du är initiativtagande och handlingskraftig i ditt arbete och främjar förändring och utveckling.

Kravprofil

  • Ledarerfarenhet
  • Utbildning inom logistik eller produktion
  • Ha en god kunskap i Office
  • Behärskar svenska och engelska språket obehindrat

Meriterande Kompetenser

  • Kunskap/erfarenhet om leverantörsutveckling
  • Kunskap inom SAP/Bokningsportal
  • Norska

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning och du är placerad på vårt Nordiska distributionslager på Torsvik i Jönköping, arbetstid 08:00 – 17:00 med start 1 september. Resor i tjänsten kan förekomma.

Elgiganten Logistik AB

Elkjøp är ett av Nordens största handelsföretag inom hemelektronik och elektriska hushållsapparater. Elkjøp-koncernen, inom vilken Elgiganten ingår, omsätter drygt 33 miljarder NOK. Koncernen har etablerad detaljistverksamhet i samtliga nordiska länder inklusive Island, Färöarna och Grönland.

Samtliga drygt 400 varuhus i Norden får i huvudsak sin varuförsörjning från ”hjärtat” inom koncernen, det 107 000 m2 stora distributionscentret i Jönköping, Nordic Distribution Center respektive från Distributionscentret i Brno, Tjeckien på 26 000 m2

Koncernen har ca 13 500 anställda och ägs av brittiska Dixons Carphone, en av Europas största återförsäljare inom hemelektronik.

Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, för att söka denna tjänst, vi har ingen möjlighet att ta emot CV via mail. Urval sker löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vid eventuella frågor kan du kontakta HR-Specialist Marie Wikman på marie.wikman@giganten.se

 

Län:
Jönköping
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2017-07-30
Arbetsplats/placeringsort:
Jönköping
Kontaktpersoner:
Marie Wikman
Företagets hemsida:
http://www.elgiganten.se