Vill du bli en del av ett vinnande team?

Kungsgatan söker merchandiser 50%

Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.

Till vårt varuhus på Kungsgatan i Stockholm söker vi nu Merchandiser 50% av heltid.

Beskrivning av tjänsten:
Arbetet som merchandiser innebär att du ansvarar för att varuhuset håller en hög butiksstandard enligt företagets riktlinjer.

Alla varor ska exponeras så att våra kunder enkelt hittar pris och information.

Arbetet som merchandiser innebär också att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Arbetsuppgifterna innehåller ansvar för påfyllning av varor, exponering, uppsättning av prisskyltar, hålla utställningen ren och snygg, kampanjförberedelser, mm.

Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig:

… som vill ge den bästa servicen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

  • Avtalsenlig lön och pension
  • En utpräglad företagskultur
  • Omfattande utbildningsprogram.
  • Goda karriärmöjligheter

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst.

Med vänliga hälsningar

Johan Åberg
Operating Manager

Elgiganten Kungsgatan

Sista ansökningsdag:

2017-12-31

Anställningsgrad:

Deltid 50%

Arbetstider:

Dagtid, och helger

Tillträde:

Enligt övk

 

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-01-31
Tillträde:
2018-02-01
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Johan Åberg
Företagets hemsida:
http://www.elgiganten.se