Vill du bli en del av ett vinnande team?

Elgiganten Bromma söker Säljledare Telecom

Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag cirka 160 butiker och varuhus i Sverige med drygt 3000 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.

Till vårt varuhus i Bromma söker vi nu en Säljledare Telecom

Beskrivning av tjänsten:


Som säljare på Elgiganten säljer Du produkter och tjänster inom en av varuhusets produktavdelningar hushåll, ljud&bild, data och telefoni. Arbetet som säljare innebär att hjälpa och vägleda kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. 

Som Säljledare Tele ansvarar du för nöjda kunder, försäljning samt att utveckla och utbilda medarbetarna inom försäljning och produktkunskap.
Du säkrar att avdelningen drivs i enlighet med koncernens värderingar, kultur och butiksstandard.

Grunden i vårt koncept är att med kunden i fokus maximera försäljningen och marginalerna och minimera kostnaderna.
Försäljningsansvaret innebär att du är daglig säljledare som coachar säljarna att uppnå sina mål samtidigt som du har en personlig försäljningsbudget. Du behöver vara produktspecialist och ansvarar för att alla medarbetare har
rätt utbildning inom området.
Säljledaren är en ambassadör i kundvård och strävar alltid efter att vara en god förebild och ta hand om såväl utmaningar som möjligheter för dig och ditt team på vägen till framgång.


Vi söker en Gigant…
För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig: 

… som vill ge den bästa servicen!
För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

 … som vill skapa resultat!
Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. 

… som kan leda och motivera andra!
Som säljledare har du huvudansvaret för varuhusets försäljning!

Vi erbjuder:

  • Avtalsenlig lön och pension
  • Generöst bonusavtal och förmåner
  • En utpräglad företagskultur
  • Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
  • Goda karriärmöjligheter

Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

Med vänliga hälsningar

Nerko Dautovic
Varuhuschef Elgiganten Bromma

Sista ansökningsdag:

2018-01-31

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dagtid, kvällar och helger

Tillträde:

Enligt Ö.K

 

https://www.youtube.com/watch?v=4laQERIV8EE

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-01-31
Tillträde:
Enligt Ö.K
Arbetsplats/placeringsort:
Bromma/Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.elgiganten.se